Οι Υπηρεσίες μας
Άρθρα-Νέα
Το παιδί μου βάζει πράγματα στο στόμα, τι να κάνω;

 Πιπιλάει ακόμη το χέρι του, μασουλάει το μπουφάν του ή το μανίκι του, γλύφε...

10 τρόποι για να σταματήσετε να φωνάζετε στα παιδιά

 Οι καθημερινές σας υποχρεώσεις μπορεί να μη σας δίνουν το περιθώριο χρόνου ...

Πως το παιχνίδι βοηθά στην εξέλιξη των παιδιών ! Τι λέει η ψυχολόγος Ειρήνη Γιαννόπαπα

 Το παιχνίδι αποτελεί μια βασική δραστηριότητα στη ζωή του παιδιού κ...

Αναζήτηση
Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να βρείτε τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν:

Εκπαιδευτικές και Θεραπευτικές Δράσεις για παιδιά
Happy
Saturdays@isida!
Διαφορετικές δράσεις για το παιδί
Το παιχνίδι είναι μέσο θεραπείας και μάθησης


Τα παιδιά διασκεδάζουν, εκφράζονται, κοινωνικοποιούνται, συνδυάζουν, ανακαλύπτουν, δημιουργούν, μαθαίνουν παίζοντας και οι γονείς έχουν στη διάθεσή τους ελεύθερο χρόνο τον οποίο μπορούν να τον αξιοποιήσουν όπως εκείνοι θέλουν.

Τι είναι τα HappySaturdays@isida;

Τα HappySaturdays @isida είναι στοχεύουν στην καλλιέργεια και ψυχαγωγία των παιδιών, ενώ βοηθούν τους γονείς προσφέροντάς τους ατομικό χρόνο ή χρόνο με το σύντροφό τους. Βασίζεται στην ενεργό συμμετοχή των παιδιών, με προγράμματα και δραστηριότητες βιωματικού χαρακτήρα, όπου τα παιδιά γνωρίζουν τον εαυτό τους και αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους.
Τα προγράμματα σχεδιάζονται από τη Ψυχολόγο Γιαννόπαπα Ν. Ειρήνη (M.Sc. στην Ειδική Αγωγή , Λογοθεραπεία και Συμβουλευτική Γονέων, Πανεπιστήμιο Αθηνών) και εφαρμόζονται από Ψυχολόγους, Ειδικούς παιδαγωγούς, Θεατρολόγους, Καλλιτέχνες, Συγγραφείς , Ιστοριτές, Καθηγητές φυσικής αγωγής και άλλους Ειδικούς Επιστήμονες και καταξιωμένους στο χώρο τους επαγγελματίες. Έχουν ως στόχο την ανάδειξη των δεξιοτήτων των παιδιών, καθώς και την καλλιέργεια της αυτοεκτίμησης και την ενίσχυση της ανεξαρτησίας τους. Κάθε Σάββατο είναι θεματικό και αφιερωμένο σε κάποια συγκεκριμένη δημιουργική και διασκεδαστική δραστηριότητα όπου ο αντίστοιχος ειδικός αναλαμβάνει ως εμψυχωτής της εκάστοτε δραστηριότητας (π.χ. συγγραφέας, σεφ, κλινικός διαιτολόγος, μουσικός κ.λπ.).


Μερικές από τις δράσεις μας :

© Ας φτιάξουμε μια ιστορία: Εργαστήρι δημιουργίας παραμυθιού για παιδιά 3-5 & 6-10 ετών
© Pan, Pan, Pancakes! Ελάτε να κάνουμε γλυκές αταξίες !
© Συναισθηματική έκφραση : Μια μέρα με τον Αγχόσαυρο
© Είμαι σπουδαίος γιατί είμαι εγώ ! Μαθήματα Αυτοπεποίθησης
© Μαγειρεύω και μαθαίνω Μαθηματικά
© Ταξιδεύοντας στο Διάστημα
© Μαθήματα Αυτονομίας
© Τροφοπαιχνίδια Υγιεινής διατροφήςΣκοπός των Happy Saturdays @isida

Τα παιδιά με τη συμμετοχή τους στα HappySaturdays @Isida αξιοποιούν με έναν βιωματικό παιχνιδιάρικο και δημιουργικό τρόπο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές τους ενώ οι γονείς είναι ήσυχοι ότι τα αφήνουν σε «καλά χέρια».
Μέσα από τον κόσμο του παραμυθιού, της μουσικής, της μαγειρικής, των παιχνιδιών και της φαντασίας τα παιδιά μαθαίνουν να εκφράζονται ελεύθερα και να αναπτύσσουν την δημιουργικότητά τους.
Εμείς η ομάδα της Ίσιδας, με τα ΗappySaturdays @ inside, βρήκαμε έναν ακόμη τρόπο να εκφράσουμε το παιδί που κρύβεται μέσα μας, να πάρουμε θετικά vibesαπό τα παιδικά χαχανητά και να βρεθούμε ξανά με παλιούς φίλους και καταξιωμένους πλέον στον τομέα τους επιστήμονες που θα μας κάνουν την τιμή να φιλοξενηθούν στο χώρο μας .

Κάθε Σάββατο, 11.30-1.00 , στο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Ίσιδα, Ηρώων Πολυτεχνείου 87, Πειραιάς, τηλέφωνο: 210 4535078.

Είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης για το εργαστήριο της προτίμησής σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες διεξαγωγής του κάθε εργαστηρίου επικοινωνήστε μαζί μας.σχετικές λέξεις αναζήτησης:

παιδί    δράσεις    βιωματικές    δημιουργικές    μάθηση    βιωματική    θεραπεία   


Ίσιδα, Κέντρο Ειδικών Θεραπειών | Ηρώων Πολυτεχνείου 87, Πειραιάς | Τηλέφωνο: 210 4535 078, Κινητό: 6978 069132