Οι Υπηρεσίες μας
Άρθρα-Νέα
7 δωρεάν χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για παιδιά!

 Όλοι οι Δήμοι αλλά και διάφοροι χώροι μετατρέπονται σε ένα μαγικό σκηνικό γ...

Η Ψυχολόγος Ειρήνη Ν. Γιαννόπαπα στη Θεσσαλονίκη, στο σεμινάριο της ELT News "Καθοδηγώντας τους Εκπαιδευτικούς στην κατανόηση και τη διαχείριση των εφήβων"

Με ένα θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα και την εκπαιδευτική κοινότητα, καθώς οι έφη...

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου αποχαιρετάμε το 2017 γιορτινά!

Όλα τα Ισιδάκια μας μικρά και μεγάλα, νέα και παλαιότερα, είναι καλεσμένοι στη μ...

Αναζήτηση
Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να βρείτε τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν:

HAPPY SATURDAYS @ISIDA! ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ

Προστέθηκε την: 15/10/2016Τα παιδιά διασκεδάζουν, εκφράζονται, κοινωνικοποιούνται, συνδυάζουν, ανακαλύπτουν, δημιουργούν, μαθαίνουν παίζοντας και οι γονείς έχουν στη διάθεσή τους ελεύθερο χρόνο τον οποίο μπορούν να τον αξιοποιήσουν όπως εκείνοι θέλουν.

Τι είναι τα HappySaturdays@Ιsida;

Τα Happy Saturdays@isidaείναι εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης και βιωματικής μάθησης τα οποία στοχεύουν στην καλλιέργεια και ψυχαγωγία των παιδιών, ενώ βοηθούν τους γονείς προσφέροντάς τους ατομικό χρόνο ή χρόνο για το σύντροφό τους. Βασίζεται στην ενεργό συμμετοχή των παιδιών, με προγράμματα και δραστηριότητες βιωματικού χαρακτήρα, όπου τα παιδιά γνωρίζουν τον εαυτό τους και αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους.
Τα προγράμματα του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών Ίσιδα σχεδιάζονται από τη Ψυχολόγο Γιαννόπαπα Ν. Ειρήνη (M.Sc. στην Ειδική Αγωγή , Λογοθεραπεία και Συμβουλευτική Γονέων, Πανεπιστήμιο Αθηνών) και εφαρμόζονται από Ψυχολόγους, Ειδικούς παιδαγωγούς, Εργοθεραπευτές, Λογοθεραπευτές, Θεατρολόγους, Καλλιτέχνες, Συγγραφείς, Ιστοριτές, Καθηγητές φυσικής αγωγής και άλλους Ειδικούς Επιστήμονες και καταξιωμένους στο χώρο τους επαγγελματίες. Έχουν ως στόχο την ανάδειξη των δεξιοτήτων των παιδιών, καθώς και την καλλιέργεια της αυτοεκτίμησης και την ενίσχυση της ανεξαρτησίας τους.Κάθε Σάββατο είναι θεματικό και αφιερωμένο σε κάποια συγκεκριμένη δημιουργική και διασκεδαστική δραστηριότητα όπου ο αντίστοιχος ειδικός αναλαμβάνει ως εμψυχωτής της εκάστοτε δραστηριότητας (π.χ. συγγραφέας, σεφ, κλινικός διαιτολόγος, μουσικός κ.λπ.).
Τα πρώτα εργαστήρια θα είναι

Ας φτιάξουμε μια ιστορία: Εργαστήρι δημιουργίας παραμυθιού για παιδιά 5-10 ετών

PAN PAN PANCAKES ! Yummiieee, ελάτε να κάνουμε γλυκές αταξίες

Συναισθηματική έκφραση: Μια μέρα με τον Αγχόσαυρο

Είμαι σπουδαίος γιατί είμαι εγώ! Μαθήματα Αυτοπεποίθησης

Ταξιδεύοντας στο Διάστημα

Κάντο μόνος σου ! Μαθήματα Αυτονομίας

Τροφοπαιχνίδια Υγιεινής διατροφής

Εργαστήρι εικαστικής δημιουργίας

Μαγειρεύω και μαθαίνω Μαθηματικά

Με το λα και με το φα: Μουσικά ταξίδια

The Big Burger Project

Παραμύθι μύθι μύθι το κουκί και το ρεβίθι

Ανακατεύω μπογιές


Σκοπός των Happy Saturdays@Ιsida

Τα παιδιά με τη συμμετοχή τους στα Happy Saturdays@Isida αξιοποιούν με έναν βιωματικό παιχνιδιάρικο και δημιουργικό τρόπο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές τους ενώ οι γονείς είναι ήσυχοι ότι τα αφήνουν σε «καλά χέρια».
Μέσα από τον κόσμο του παραμυθιού, της μουσικής, της μαγειρικής, των παιχνιδιών και της φαντασίας τα παιδιά μαθαίνουν να εκφράζονται ελεύθερα και να αναπτύσσουν την δημιουργικότητά τους.

Εμείς, η ομάδα του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών Ίσιδα, με τα Ηappy Saturdays@ isida, βρήκαμε έναν ακόμη τρόπο να εκφράσουμε το παιδί που κρύβεται μέσα μας, να πάρουμε θετικά vibes από τα παιδικά χαχανητά και να βρεθούμε ξανά με παλιούς φίλους και καταξιωμένους πλέον στον τομέα τους επιστήμονες που θα μας κάνουν την τιμή να φιλοξενηθούν στο χώρο μας.

Κάθε Σάββατο, 11.30-1.00, στο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Ίσιδα, Ηρώων Πολυτεχνείου 87, Πειραιάς, τηλέφωνο: 210 4535078.

Είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης για το εργαστήριο της προτίμησής σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες διεξαγωγής του κάθε εργαστηρίου επικοινωνήστε με το Κέντρο.Ίσιδα, Κέντρο Ειδικών Θεραπειών | Ηρώων Πολυτεχνείου 87, Πειραιάς | Τηλέφωνο: 210 4535 078, Κινητό: 6978 069132