Οι Υπηρεσίες μας
Άρθρα-Νέα
10 τρόποι για να σταματήσετε να φωνάζετε στα παιδιά

 Οι καθημερινές σας υποχρεώσεις μπορεί να μη σας δίνουν το περιθώριο χρόνου ...

Πως το παιχνίδι βοηθά στην εξέλιξη των παιδιών ! Τι λέει η ψυχολόγος Ειρήνη Γιαννόπαπα

 Το παιχνίδι αποτελεί μια βασική δραστηριότητα στη ζωή του παιδιού κ...

Πώς οι εκρήξεις θυμού του παιδιού κάνουν καλό

Η ελεύθερη έκφραση του θυμού, εφόσον δεν ξεπερνάει κάποια όρια και το παιδί δεν ...

Αναζήτηση
Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να βρείτε τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν:

7 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ PLAYMOBIL

Προστέθηκε την: 22/4/2016Κάστρα με ιππότες, επικές μάχες μεταξύ καουμπόηδων και Ινδιάνων, αποστολές στο διάστημα, οικογενειακές διακοπές και κάμπινγκ, σαφάρι στην Αφρική... Τώρα το Πάσχα εάν έχετε βαφτιστήρια ή εάν είστε γονείς προσφέρετε στα παιδιά ένα δώρο που θα λατρέψουν αλλά παράλληλα θα εκπαιδευτούν μέσω αυτού.

Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού γιατί το παιδί ανακαλύπτει τις ικανότητές του, μαθαίνει να αναλαμβάνει ευθύνες, να ξεδιπλώνει τη φαντασία του και να εκφράζει τα συναισθήματά του.

Τί προσφέρει το παιχνίδι με τα PLAYMOBIL στα παιδιά

1 Αναπτύσσεται η λεπτή κινητικότητά τους
Οι φιγούρες και τα εξαρτήματα που έχει η Playmobil βοηθούν πολύ στην ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας του παιδιού, στο να πιάνει σωστά τη φιγούρα και να βάζει τα μικροσκοπικά εξαρτήματα πάνω της. Εξάλλου , τα playmobilείναι σχεδιασμένα με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορούν να τα χειρίζονται εύκολα.

2 Βοηθά στη συγκέντρωσή τους
Tο παιχνίδι με τα Playmobil βοηθά στη συγκέντρωση και στο να επιμείνει το παιδί μέχρι να καταφέρει να φορέσει κάτι στη φιγούρα που κρατά (π.χ. μαλλιά, αξεσουάρ, σπαθιά, αντικείμενα καθημερινής χρήσης κ.λπ.).

3 Αναπτύσσεται η φαντασία τους
Τα παιδιά συνθέτουν το δικό τους κόσμο και το παιχνίδι με τα Playmobil προάγει έναν δημιουργικό τρόπο σκέψης.

4 Μιμούνται καταστάσεις της καθημερινής ζωής
Η αναπαράσταση της πραγματικής ζωής με φιγούρες PLAYMOBIL δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται το παιδί ώστε να αντεπεξέρχεται καλύτερα στις καταστάσεις που καλείται να αντιμετωπίσει. Επιπλέον, με ένα τέτοιο παιχνίδι μπορείτε να εξηγήσετε τις λεπτομέρειες της καθημερινής ζωής.

5 Εκφράζουν και επεξεργάζονται συναισθηματικά γεγονότα της ημέρας

Αναπαριστούν μια κατάσταση, η οποία τους προκάλεσε φόβο ή θυμό, με σκοπό να την ελέγξουν μέσα στο παιχνίδι. Σε μία ηλικία που οι τρόποι έκφρασής των παιδιών είναι ακόμα περιορισμένοι και η γλωσσική τους ικανότητα ελλιπής, η εξωτερίκευση συναισθημάτων μέσα από το παιχνίδι καθίσταται ως ένας από τους σημαντικότερους τρόπους επικοινωνίας με τον ενήλικα.

6 Αναπτύσσονται οι ικανότητες επικοινωνίας και καλλιεργείται ο σεβασμός προς τους άλλους.

7 Μαθαίνει στα παιδιά την αξία της προσφοράς

Η Playmobil συνεργάζεται με το Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ», με ειδικές συσκευασίες. Όταν αγοράζετε μια φιγούρα «Play& Give» τα έσοδα πηγαίνουν στο σύλλογο Ελπίδα και αυτό θα πρέπει να το εξηγείτε στο παιδί. Η PLAYMOBIL, σχεδιάζει και υλοποιεί το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης PLAYMOBIL «Play & Give». Κάθε χρόνο, δημιουργεί δύο νέες συλλεκτικές φιγούρες αποκλειστικά για την Ελλάδα με έμπνευση από τα δημοφιλέστερα θέματα των παιδιών και τις αφιερώνει στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, ενισχύοντας έμπρακτα το έργο τους.

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Φίλια Μητρομάρασχετικές λέξεις αναζήτησης:

playmobil    παιχνίδι    παιδί    πάσχα    φαντασία    λεπτή κινητικότητα    προσφορά    γονείς    δώρο    παιχνίδια   


Ίσιδα, Κέντρο Ειδικών Θεραπειών | Ηρώων Πολυτεχνείου 87, Πειραιάς | Τηλέφωνο: 210 4535 078, Κινητό: 6978 069132