Οι Υπηρεσίες μας
Άρθρα-Νέα
10 τρόποι για να σταματήσετε να φωνάζετε στα παιδιά

 Οι καθημερινές σας υποχρεώσεις μπορεί να μη σας δίνουν το περιθώριο χρόνου ...

Πως το παιχνίδι βοηθά στην εξέλιξη των παιδιών ! Τι λέει η ψυχολόγος Ειρήνη Γιαννόπαπα

 Το παιχνίδι αποτελεί μια βασική δραστηριότητα στη ζωή του παιδιού κ...

Πώς οι εκρήξεις θυμού του παιδιού κάνουν καλό

Η ελεύθερη έκφραση του θυμού, εφόσον δεν ξεπερνάει κάποια όρια και το παιδί δεν ...

Αναζήτηση
Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να βρείτε τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν:

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

Προστέθηκε την: 26/1/2016Θέλετε να βοηθήσετε τα παιδιά που έχουν μαθησιακές δυσκολίες να καλύψουν την τρέχουσα ύλη και κενά στα μαθηματικά; Το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών ΙΣΙΔΑ διοργανώνει σεμινάριο γι' αυτόν τον σκοπό και παρουσιάζει μια νέα επιστημονική προσέγγιση διδασκαλίας των Μαθηματικών αλλά ταυτόχρονα κι έναν εύχρηστο πρακτικό οδηγό για τον ειδικό, τον εκπαιδευτικό αλλά και το γονιό.

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Στοχεύει στην περιγραφή των διαφορετικών προφίλ στα Μαθηματικά των παιδιών με Δυσαριθμησία, Δυσλεξία, ΔΕΠ-Υ, Αυτισμό και κυρίως στην παρουσίαση εναλλακτικών μεθόδων διδασκαλίας ανά περίπτωση. Πρόκειται για ένα βιωματικό τρόπο απόκτησης γνώσεων και κατανόησης των προτεινόμενων στρατηγικών διδασκαλίας αφού υλοποιούνται άμεσα από τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Απευθύνεται κυρίως σε ειδικούς, επίσης σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και γονείς που αναζητούν έναν γρήγορο και δομημένο τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος των Μαθηματικών προκειμένου να υποστηρίξουν τους εν λόγω μαθητές στην τρέχουσα ύλη της τάξης και ταυτόχρονα να καλύψουν κενά και αδυναμίες προηγούμενων ετών.

Εισηγητής: Γιάννης Νικολόπουλος, Μαθηματικός – Ειδικός Παιδαγωγός
Ημέρα διεξαγωγή: Σάββατο20.2.2016
Τόπος συνάντησης: Στο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών ΙΣΙΔΑ, Ηρώων Πολυτεχνείου 87, Πειραιάς
Κλείστε έγκαιρα θέση στα τηλ.: 210 45.35.078

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Γιάννης Νικολόπουλος είναι Μαθηματικός με Μεταπτυχιακό στην Ειδική Εκπαίδευση, Μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Δυσλεξίας, Υπεύθυνος Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών στην Ελληνογερμανική Αγωγή και εισηγητής στα περισσότερα συνέδρια με θέμα: «Η Βιωματική Διδασκαλία αποτελεί την απάντηση στα Ελλείμματα των Μαθηματικών».Ίσιδα, Κέντρο Ειδικών Θεραπειών | Ηρώων Πολυτεχνείου 87, Πειραιάς | Τηλέφωνο: 210 4535 078, Κινητό: 6978 069132